Vandretur

Vandretur

Sæby-Gershøj-Caminoen

Hvorfor tage til Nordspanien for at foretage den berømte vandring,  når vi har vores egen camino her i det smukke sydøstlige Hornsherred?

Snør vandrestøvlerne og  tag med på Sæby-Gershøj-Caminoen den 2. september, hvor vi kommer til tre kirker i området: Sæby Kirke, Gershøj Kirke og Halmkirken på Kirkefestivalpladsen. 

Mødetidspunkt og sted

Vi mødes lørdag den 2. september kl. 14.30 i Sæby Kirke, hvor der vil være både åndelig og praktisk vejledning inden vi går Caminoen. Vi forventer at være tilbage på Kirkefestivalpladsen i Sæby inden kl. 17.30, hvor det vil være muligt at deltage i Halmkirkens gudstjeneste. - Det er ikke nødvendig med tilmelding - bare mød op!

 

Ruten

Ruten er ca. 8 km. lang og går hovedsagelig ad lokale stier i landskabet mellem Sæby og Gershøj kirker. Ruten er relativ let at gå men dele af strækningen er ikke egnet for kørestole, barnevogne eller lignende.

Praktisk

Sørg for at tage fornuftigt fodtøj på og tøj der passer til vejrudsigten den dag. Sæby-Gershøj Menighedsråd er værter ved en kop kaffe ved Gershøj Kirke midt på ruten, men sørg selv for vand og hvad du ellers behøver i rygsækken på Caminoen.

Vandreturen er et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse & TRO - økologisk kirkefestival.