Vær med til at skabe Danmarks Største Kirkekor

Nu gælder det om at komme op af sofaen og være med til at sætte Hornsherred på landkortet.

Vi vil forsøge at lave Danmarks Største Kirkekor, og DU skal være med. ”Jamen jeg er ikke den store sanger”, tænker du. Men vær ikke bekymret. I Danmarks Største Kirkekor kan alle være med. Vi skal først og fremmest være mange, hygge os sammen og synge med hver sin stemme. Vi kan bruge alt fra operasangere til rigtigt rustne røster. Sangglæde og fællesskab er helt i front i Danmarks Største Kirkekor. Koret øver tre gange i august og synger, når der er rejsegilde i Halmkirken, ved kirkefestivalens åbning og ved den store gudstjeneste søndag eftermiddag. Det hele under ledelse af organist Dan Hemmer og sanger Ida Ellegaard (begge fra Ferslev-Vellerup sogne). Tag dine naboer, familie, venner, kolleger, skole-kammerater med og få en fælles, uforglemmelig oplevelse af at være mange, der synger i kor. Det er gratis at deltage i koret.

Tid Koret øver søndag d. 19/8 kl. 13-16, lørdag d. 25/8 kl. 14-17 og søndag d. 26/8 kl 13-16 og optræder fredag d. 31/8 kl. 17.00 samt søndag d. 2/9 kl. 14.00. 
 
Sted Koret øver i Lyndby kirke og optræder i Halmkirken på marken bag Sæby præstegård, Hornsherredvej 430, Sæby, 4070 Kirke Hyllinge.