Sæby-Gershøj Caminoen

Hvorfor tage til Nordspanien for at foretage den berømte vandring, når vi har vores egen Camino her i det smukke sydøstlige Hornsherred?
Snør vandrestøvlerne og tag med på Sæby-Gershøj-Caminoen. Vi kommer til tre kirker i området: Sæby Kirke, Gershøj Kirke og Halmkirken på festivalpladsen. 

 

Mødetidspunkt og sted

TRO – økologisk kirkefestival inviterer i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse på vandring. Vi mødes lørdag den 7. september kl. 13.00 inde i Sæby Kirke, hvor der vil være både åndelig og praktisk vejledning, inden vi går Caminoen. Vi forventer at være tilbage i Sæby kirke inden kl. 17.00, hvor det vil være muligt at slutte af i fællesskab. - Det er ikke nødvendigt med tilmelding - bare mød op!

 

Ruten

Ruten er ca. 9 km lang og går hovedsageligt ad lokale stier i landskabet mellem Sæby og Gershøj kirker. Dog går en kortere del af ruten ad to mindre landeveje. Ruten er relativ let at gå men dele af strækningen er ikke egnet for kørestole, barnevogne eller lignende.

 

Praktisk

Sørg for at tage fornuftigt fodtøj og tøj på der passer til vejrudsigten den dag. Der er mulighed for vand og toiletbesøg ved Gershøj kirke midt på ruten, men sørg ellers selv for vand og hvad du ellers behøver i rygsækken på Caminoen. Hvis du har spørgsmål til turen kan du henvende dig til Helene på tlf. 2713 9893 eller René på tlf. 308 44 372.